Over mij

Overal ter wereld, maar vooral in ontwikkelingslanden, belicht ik mensen. Door over hun politieke, maatschappelijke of persoonlijke situatie te schrijven. En over de initiatieven die zij (of anderen) nemen om het leven naar hun hand te zetten. Mijn artikelen gaan ook over mondiale verhoudingen, migratie, vluchtelingen, mensenrechten, Afrika en ontwikkelingssamenwerking.

Ik ben ook in te huren als dagvoorzitter. Wilt u mij boeken, dan kan dat via sprekersbureau ZijSpreekt.

Ik vind het altijd leuk als mensen contact met me opnemen, of het nu voor informatie, met vragen, een idee of vanwege een zakelijk verzoek is. Mail dan naar info@jannekejuffermans.nl of bel me op 06-12395430.

Administratie en support van de betalingen op deze site worden verzorgd door:

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32 2013 PZ Haarlem
support@reportersonline.nl
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 0616477336

Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via bovenstaand mailadres. Meer informatie over onze donaties en onze algemene voorwaarden:

https://reportersonline.nl/ro-information/algemene-voorwaarden-reporters-online/