Artikelen

‘We zijn hier allemaal geestelijk ziek.’ Vrij Nederland

Dr. Nahim is de enige psychiater in Sierra Leone, een getraumatiseerd land met 6 miljoen inwoners. Maar zijn harde behande­lings­methoden zijn achterhaald, vinden westerse organisaties. Zullen die het uiteindelijk winnen of blijven ze te ‘westers’ om wortel te schieten?

TEKST JANNEKE JUFFERMANS EN BABAH TARAWALLY

0 thoughts on “‘We zijn hier allemaal geestelijk ziek.’ Vrij Nederland

 1. Caroline

  Grote dank aan mijn naam Dr.Iroko is Caroline Webb. Ik kom uit Verenigde Staten Ik ben hier om het hele werk van een echte spreukgebruiker genoemd Dr.Iroko die net heeft me geholpen om terug te halen mijn eenheid met mijn man en onze relatie zeer sterker en bracht vreugde en geluk in onze marriage.He verspreid ook genezen van mijn zus borstkanker. contact met hem vandaag in een van uw problemen:
  1. krijgen van uw ex LOVER BACK.
  2. SCHEIDING spellen.
  3. WINNEN LOTERIJEN
  4 vruchtbare.
  5. genezen van HIV EN VEEL MEER.
  6. HERBAL CARE.
  9. BEAUTY spellen.
  10. BUSINESS charmes.
  U kunt contact met hem via deze e-mail; irokospiritualspellcaster@hotmail.com.

Geef een reactie